G

Gaston´s Byggservice AB

Omdömen (3)

G

Mats Eriksson

 • Askvägen 3, 14652 Tullinge
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Gaston´s Byggservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Gaston´s Byggservice AB

Funderar du på att bygga om, bygga ut eller renovera? På Gaston's arbetar vi med allt inom bygg och kan sköta hela projekt från början till slut. Du slipper hålla kontakt med olika underleverantörer och kan lämna hela renoveringen till ett företag, resten sköter vi!

Badrumsrenovering och olika typer av snickeriarbeten är vi bra på men det är kök vi är riktiga specialister på. Vi har t.ex. ett nära samarbete med Ballingslöv i Bromma och kan både snickra möbler på plats som montera färdiga kök.

Kontakta oss med dina renoveringsprojekt! Varmt välkomna till Gaston's Byggservice!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Omdömen

avatar
via Badrumsrenovering, Järfälla

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Badrumsrenovering

via Badrumsrenovering, Järfälla

Gaston har skött detta uppdrag riktigt bra. De har varit lätta att få tag på om det har varit något som jag undrat över och har alltid varit tillmötesgående när jag har velat diskutera ändringar i arbetet eller i lösningar. Jag kan bara säga att jag är väldigt nöjd med Gaston.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Badrumsrenovering, Segeltorp

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga