Företagets logotyp

Gardendo

Omdömen (0)

G

Johan Pettersson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Gardendo ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Gardendo

Vi är ett allsidigt företag med med god service och trevlig personal.
Våra tjänster inriktar sig främst på skog och trädgård som trädfällning, avanserad trädfällning, trädgårdsservice, trädgårdsanläggning, skogsröjning samt en verkstad för trädgårdsmaskiner.
Men tveka inte att höra av dig för andra uppdrag då vi är väldigt duktiga på mycket.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Omdömen

Gardendo har inte fått något omdöme ännu.