Företagets logotyp

HG Bygg

Omdömen (2)

H

Hayder Gadoe

  • SÖDERVÄRNSGATAN 3 B LGH 1203, 21427 Malmö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

HG Bygg ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om HG Bygg

Vi utför det mesta inom bygg
- Rivning
-Elarbete
-Målningsarbeten
-köksmontering
-tapetsering
-sänkning av tak, vid spotlight mm
Vi har även komptens inom badrumsrenoveringar

Rivning, kök och tak inomhus är vårt specialitetsområde och vi hjälper gärna till med design och utformning!

Med över 10 år i branschen har vi lärt oss att ha kunden i centrum och detta har gjort att vi får fler och fler nöjda kunder!

Kundens nöjdhet är vårt främsta mål, därför kommer varje kund ha en kontaktperson som följer projektet med kunden genom hela processen.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

avatar

Köksrenovering

Bra,snabb och effektiv. är väldigt nöjd med arbetet. kan varmt rekommendera detta företag.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Suveränt!

via Renovering, av lägenhet, Malmö

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga