Företagets logotyp

Göteborgs Asbest & Rörservice AB

Omdömen (0)

G

Harri Heinonen

  • Polstjärnegatan 4, 41756 Göteborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Göteborgs Asbest & Rörservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Göteborgs Asbest & Rörservice AB

Göteborgs Asbest & Rörservice AB är ett familjärt företag med 9 medarbetare som tillsammans har över 60 års erfarenhet av branschen. Det gör oss till specialister när det kommer till asbestsanering, och vi har idag varit verksamma i saneringsbranschen i över 30 år.

Vi har sett branschen utvecklats och har utvecklat våra kunskaper i samma takt.
Fokus på förstklassig service och hög säkerhet.
Vi har hängavtal med Byggnads.
Tjänster åt privatpersoner och företag
Vi ser oss som en komplett saneringsfirma där Göteborgs Asbest & Rörservice även kan bistå dig med rivning, håltagning, PCB sanering eller isolering i Göteborg. Våra tjänster är tillgängliga för alla som bor och är verksamma i StorGöteborg samt Väst Sverige.

Det är tegelväggar och plastskynke över dörröppningen
Vår företagsidé tog form när vi insåg hur mycket erfarenhet och kunskap vi besitter inom asbestsanering, och hur viktigt det är att bevara och framföra denna kunskap. Sen vår saneringsfirma började erbjuda asbestsanering i Göteborg har vi hjälp både privatpersoner och företag.

Vi värdesätter utveckling hos våra medarbetare
På Göteborgs Asbest & Rörservice uppmuntrar vi till utveckling och investerar i utbildningar för våra medarbetare så vi fortsätter hålla oss uppdaterade om branschen och får de rätta förutsättningarna att utföra asbestsanering på ett säkert sätt.

Om du har några frågor om vår asbestsanering i Göteborg, hur man får en offert eller vill veta mer om vårt företag är du mer än välkommen att kontakta oss för mer information.

Omdömen

Göteborgs Asbest & Rörservice AB har inte fått något omdöme ännu.