Företagets logotyp

Göta Tak Väst AB

Omdömen (0)

G

Therese Linnéa Carina Karlsson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Göta Tak Väst AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Göta Tak Väst AB

Välkomna till Göta Tak Väst AB - Vi hjälper dig byta tak.

Vår affärsidé är att skapa prisvärda och långsiktiga helhetslösningar till våra kunder vilket vi får genom ansvarsfullt företagande kombinerat med gedigen yrkesskicklighet.

Göta Taks grundare startade med takläggning 1997 och har i snart 20 år utfört takomläggning och takrenovering över stora delar av Götaland. Vi anlitas oftast för komplett takläggning. Våra kunder är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och företag.

Göta Tak följer noga utvecklingen och vidareutbildas varje år för att vara den takexpert vi utger oss för att vara. Vi utför takarbete inom tegeltak, betongpannor och plåttak. Alla takläggare är diplomerade och proffs på att byta tak.

TOTALANSVAR MED FINANSIELLA MUSKLER.
Anlitar du oss på Göta Tak för ditt takbyte kan du känna dig trygg med ditt val av takläggare. Dessutom är alla projekt försäkrade upp till 10 miljoner.

HUR VILL DU HA DITT TAK?
Dela med dig av dina idéer och träffa någon av våra takexperter. Tillsammans tar ni fram ett kostnadsförslag som passar just ditt tak.

Ser fram emot just ert projekt.

Gustav Dafnäs
076 - 394 95 64

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

DI Gasellföretag

Läs mer

Har blivit utsett av Dagens Industri som ett gasellföretag tack vare snabb tillväxt.

Omdömen

Göta Tak Väst AB har inte fått något omdöme ännu.