DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Göta Tak AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-07-19

Om Göta Tak AB

 • Robin Hanna

 • Storgatan 3A,567 32 Jönköping

 • Medlem sedan 2017-06-21

Välkomna till Göta Tak AB - Vi hjälper dig byta tak. Vår affärsidé är att skapa prisvärda och långsiktiga helhetslösningar till våra kunder vilket vi får genom ansvarsfullt företagande kombinerat med gedigen yrkesskicklighet.Göta Taks grundare startade med takläggning 1997 och har i snart 20 år utfört takomläggning och takrenovering över stora delar av Götaland. Vi anlitas oftast för komplett takläggning. Våra kunder är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och företag. Göta Tak följer noga utvecklingen och vidareutbildas varje år för att vara den takexpert vi utger oss för att vara. Vi utför takarbete inom tegeltak, betongpannor och plåttak. Alla takläggare är diplomerade och proffs på att byta tak.TOTALANSVAR MED FINANSIELLA MUSKLER.Anlitar du oss på Göta Tak för ditt takbyte kan du känna dig trygg med ditt val av takläggare. Dessutom är alla projekt försäkrade upp till 10 miljoner. HUR VILL DU HA DITT TAK? Dela med dig av dina idéer och träffa någon av våra takexperter. Tillsammans tar ni fram ett kostnadsförslag som passar just ditt tak. Ser fram emot just ert projekt.

Vad andra säger 4.7/5

Takläggare, Nässjö

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

S

Stephan

2023-10-27

Verifierad användare

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Mycket nöjd med deras arbete

Robin kom på besök för att ge en offert på takbyte (valmat betongtegeltak) och gav ett väldigt seriöst intryck när han inspekterade taket och presenterade sig och firman. Vi fick en ordentlig genomgång av olika materialval och ett ungefärligt startdatum. Han är lätt att få tag på om man har frågor och bytet började när det var sagt. Eftersom det var november och ruskväder blev vi informerade om de olika sätt de kanske skulle behöva arbeta på pga vädret. Bytet gick imponerande snabbt med ett stort antal hantverkare och resultatet blev mycket bra. De två projektledarna (svenska) kom på eget initiativ och ville lyfta en fråga om ett plåtarbete som vi tillsammans diskuterade fram en bra lösning på. Vi rekommenderar starkt Göta Tak, som vi hittade på rekommendation från vänner.

A

Anonym

2023-03-14

Takläggning 70 kvm, Alingsås

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Vi är helnöjda!

Väl utfört arbete, kort väntetid och bra i kommunikationen.

T

Thomas

2022-05-15

Bilder/Videor

Verifierad användare

0

Finns inga reviews

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Fallskydd och höghöjdsarbete logotyp

Fallskydd och höghöjdsarbete

Fallskydd och höghöjdsarbete logotyp

Fallskydd och höghöjdsarbete

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Områden

Ale
Alingsås
Aneby
Bengtsfors
Bollebygd
Borås
Boxholm
Dals-Ed
Eksjö
Essunga
Falkenberg
Falköping
Finspång
Färgelanda
Gislaved
Gnosjö
Grästorp
Gullspång
Göteborg
Götene
Habo
Halmstad
Herrljunga
Hjo
Hylte
Härryda
Jönköping
Karlsborg
Kinda
Kungsbacka
Kungälv
Laholm
Lerum
Lidköping
Lilla Edet
Linköping
Lysekil
Mariestad
Mark
Mellerud
Mjölby
Motala
Mullsjö
Munkedal
Mölndal
Norrköping
Nässjö
Orust
Partille
Skara
Skövde
Sotenäs
Stenungsund
Strömstad
Svenljunga
Sävsjö
Söderköping
Tanum
Tibro
Tidaholm
Tjörn
Tranemo
Tranås
Trollhättan
Töreboda
Uddevalla
Ulricehamn
Vadstena
Vaggeryd
Valdemarsvik
Vara
Varberg
Vetlanda
Vårgårda
Vänersborg
Värnamo
Ydre
Åmål
Åtvidaberg
Öckerö
Ödeshög
+ 61 områden - 61 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.