Företagets logotyp

Göta Tak AB

Omdömen (0)

G

Robin Hanna

  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Göta Tak AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Göta Tak AB

Välkomna till Göta Tak AB - Vi hjälper dig byta tak. Vår affärsidé är att skapa prisvärda och långsiktiga helhetslösningar till våra kunder vilket vi får genom ansvarsfullt företagande kombinerat med gedigen yrkesskicklighet.Göta Taks grundare startade med takläggning 1997 och har i snart 20 år utfört takomläggning och takrenovering över stora delar av Götaland. Vi anlitas oftast för komplett takläggning. Våra kunder är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och företag. Göta Tak följer noga utvecklingen och vidareutbildas varje år för att vara den takexpert vi utger oss för att vara. Vi utför takarbete inom tegeltak, betongpannor och plåttak. Alla takläggare är diplomerade och proffs på att byta tak.TOTALANSVAR MED FINANSIELLA MUSKLER.Anlitar du oss på Göta Tak för ditt takbyte kan du känna dig trygg med ditt val av takläggare. Dessutom är alla projekt försäkrade upp till 10 miljoner. HUR VILL DU HA DITT TAK? Dela med dig av dina idéer och träffa någon av våra takexperter. Tillsammans tar ni fram ett kostnadsförslag som passar just ditt tak. Ser fram emot just ert projekt.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

Göta Tak AB har inte fått något omdöme ännu.