Företagets logotyp

Flytt Städ Centrum Nordic

Omdömen (0)

Kontaktperson

Badar Munir

  • Råbyvägen 62, 75422 Uppsala
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Flytt Städ Centrum Nordic ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Flytt Städ Centrum Nordic

Välkommen till Flyttstäd Centrum Nordic!

Vi är en av Uppsala snabbt växande företag som specialiserat oss på att ge en personlig service till våra kunder båda företag och privat person till ett rimligt bra pris och självklart kvalitetssäkrad. Vi levererar transporttjänster sedan 60 talet samt har vi varit mer än 12 år i städbranschen och därför behövde vi plattform där vi kan göra skillnaden och leverera professionell tjänster i båda transport och städbranschen i Uppsala med omnejd och det vet dessa kunder bäst som har varit i kontakt med oss och blev stamkund hos oss idag och därför växer vi varje dag pga. att våra nöjda kunder rekommenderar oss till alla sina vänner och familjemedlemmar, stor tack för det att alla er litar på oss!!Varför välja Flyttstäd Centrum Nordic?

*Nöjdkund Garanti - Vi har 14 dagar nöjdkunds garanti vilket innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med så vi vill att ni skulle ringa oss.
*Kostnadsfria hembesök - Så att du som kund får en korrekt offert och får ta del av vår expertis på plats.
*Miljövänliga produkter - Bra miljö är alltid viktigt att arbeta eller bo tillsammans med dina nära och kära så alla produkter vi använder är miljövänliga.
*Ansvarsförsäkring - Verksamhet är försäkrad via Länsförsäkringar upp till 10 miljioner kr så ingen orolighet när personal jobbar hos dig.
*Välutbildad trevlig personal samt följer kundens säkerhetsföreskrifter.
*Kollektivavtal - bra arbetsmiljö som ger trygghet och motiverar vår personal till ett gott arbete.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@flyttstadcentrum.se eller 076-740 20 00.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Almega

Läs mer

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

certifikatlogo

Kontrollansvarig enligt Plan- och Bygglagen

Läs mer

Kontrollansvarig är ett begrepp som infördes i plan- och bygglagen 2011 och ersatte begreppet kvalitetsansvarig som fanns i den äldre plan- och bygglagen. Huvudregeln är att det ska finnas en eller flera kontrollansvariga vid utförande av åtgärder som kräver bygglov, rivningslov, marklov eller anmälan. Byggnadsnämnden ska i bygglovsbeslutet ange om det ska finnas någon kontrollansvarig och i så fall vem eller vilka som är kontrollansvariga.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Hemstädning av en lägenhet på ca 65 kvm i Uppsala, ett tillfälle

Väldigt nöjd med städningen. Man känner verkligen att han bryr sig om sina kunder och vill stå till lags på alla sätt och vis. Jag brukar ha en storstädning ca 2 gånger om året och kommer definitivt ringa Badar vid nästa tillfälle.. Mvh Cherry Gullberg

 

Löpande hemstädning av lägenhet på 58 kvm 1 ggr/mån i Uppsala,

Mycket bra utfört och trevligt bemötande /Mariann Andersson

Flyttstädning av en villa på 167 kvm i Håbo, V.30

Rent o fint. Bra kontakt. Raka puckar 5 stjärnor :D. Med vänlig hälsning! Sune Lundvall Lundvall

Löpande hemtjänst c:a var 14:e dag i Uppsala, 30/6

Väldigt proffsigt utfört. Bra och trevligt bemötande Kan varmt rekomendera detta företag till andra. MVH Bengt Jacobowsky

Omdömen

Flytt Städ Centrum Nordic har inte fått något omdöme ännu.