Företagets logotyp

DinFlytt

Omdömen (0)

Kontaktperson

Emil

  • VINKELVÄGEN 2, 515 61 Svaneholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

DinFlytt ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om DinFlytt

Söker du efter en trygg flyttfirma? Vi flyttar allt till alla och hjälper såväl företag som privatpersoner med flyttservice. Vi har lång erfarenhet av allt inom flytt och våra flyttbilar går från Borås till hela Sverige. Givetvis har vi alla gällande tillstånd och ert bohag är försäkrat från dörr till dörr. Förutom flyttservice erbjuder vi även flyttstäd med garanti, bortforsling, transport, leverans, montering, pianoflytt, städning och flytt av dödsbo, lastbiluthyrning med chaufför, röjning av vind/källare m.m.
Vi besöker gärna våra kunder för att presentera oss om vilka vi är och även erbjuda gratis offert, allt för att ni ska känna er trygga och säkra med oss.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Yrkestrafiktillstånd

Läs mer

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

Tunga lyft (certifikat)

Läs mer

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

Omdömen

DinFlytt har inte fått något omdöme ännu.