Företagets logotyp

Fined Fastighetsskötsel AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Adel Fined

  • VISÄTTRAVÄGEN 15 NB, 14150 Huddinge
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Fined Fastighetsskötsel AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Fined Fastighetsskötsel AB

Fined Fastighetsskötsel AB erbjuder en helhetslösning av det som bara måste fungera för att kunna driva ett framgångsrikt företag .Det vill säga fastighetsförvaltning , mark , stensättning, trädgårdsskötsel, vinterunderhåll & byggnation .
Företaget har funnits i över 12 år & har uppdrag & kunder över hela Stockholm ,exempelvis för att nämna några av dem ( Fastighetsbolag Brostaden , Brf Vidöstern , Brf Bolmen 2, Grana mark & trädgård ,med fler ).
Vi på Fined Fastighetsskötsel AB ställer upp när andra ställer in !
Vi lämnar alltid garantier på våra uppdrag, för vi är säkra på vad vi sysslar med .

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

Läs mer

SSG Entre är en utbildning för entreprenörer inom processindustrin, med fokus på gemensamma och relevanta kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö. Målet med SSG Entre är att säkerställa att entreprenörer har god och i industrin väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö. Man vill också medvetandegöra vilka regler, rutiner och värderingar som gäller, i syfte att minska antalet olyckor.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

Fined Fastighetsskötsel AB har inte fått något omdöme ännu.