Företagets logotyp

Fastigheter DAKK AB

Omdömen (1)

F

David

  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Fastigheter DAKK AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Fastigheter DAKK AB

Vi hjälper dig med markarbeten och tomtplanering i Stockholm med omnejd. Vi utför små och stora jobb, och jobbar alltid i tätt samarbete med dig som kund för att uppnå bästa resultat.

När du kommer till oss med ditt projekt tar vi fram ett kostnadsfritt förslag och offert som grundar sig på den erfarenhet som vi har inom anläggning- och markarbeten.

Kontakta oss om du behöver hjälp med dränering, schakt, grundläggning, trädgårdsanläggning eller markarbeten. Vi kan hjälpa dig där du befinner dig i arbetsprocessen eller ta hand om hela projektet.

Välkommen att höra av dig till oss!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

certifikatlogo

Soliditet - Kreditvärdig

Läs mer

Företaget är kreditvärdigt enligt Solditet.

Omdömen

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga