Företagets logotyp

Fagers Express AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Pia Margareta Olsson

  • Lilhagsvägen 46, 42243 Hisings Backa
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Fagers Express AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Fagers Express AB

Fagers Express är en flyttfirma som erbjuder professionell hjälp med med flyttning i området i och runt Göteborg. Vi hjälper ditt företag med kontorsflytt eller dig som privatperson om du behöver flytthjälp. Vi har funnits i branschen sedan 1970 och den långa erfarenheten säger mycket om vår kunskap och borgar för att Ni får en behaglig flytt! Vi erbjuder flyttservice i olika grader. Från fullservice till att ni packar själva och bara anlitar oss för transporten. Kostnadsfritt besöker vi Er och besiktigar vad som skall flyttas, ger Er goda råd och ett fast pris (eller timpris, om det passar er bättre).

Att flytta är omvälvande och spännande och förhoppningsvis något man i grund och botten vill och ser fram emot. Det finns tyvärr också sorgliga flyttar, där yttre omständigheter tvingar en från sitt hem till ett annat som man kanske inte ser på med samma värme. Men oftast är en flytt till det bättre. De flesta av oss går igenom flera flyttar under en livstid, vissa fler än andra förstås, och det är alltid en krävande procedur. Om det inte är emotionellt krävande så är det åtminstone alla gånger fysiskt krävande. För att kunna flytta måste man tömma hela sitt hem, packa det väl, städa ur de gamla utrymmena och få hela bohaget fraktat till de nya utrymmena. Väl där ska det nya hemmet packas upp och inredas. Det är ett uppdrag som suger musten ur även den mest potenta personen. Det är mycket att rodda med, samla in/låna/köpa packlådor, förbereda tidningspapper till alla ömtåliga prylar. Hitta bärhjälp för de tunga möblerna och hyra en lastbil, eller åtminstone ett släp, för att frakta alla grejerna. Det tar all tid och energi man har att uppbåda. Lever man ett vanligt liv med familj och arbete känns det för de flesta som ett omöjligt uppdrag.

Offert
Vi erbjuder dig som ska flytta hela ditt kontor att kontakta oss för en kostnadsfri besiktning av flytten. Vid denna går vi igenom hela flytten i förväg, vi märker saker, packar, monterar ner (och sedan upp), transportera allt och hjälper till att placera alla kontorssaker på rätt, eller ungefär rätt, plats. För detta kan du få en offert i förväg.

Tillstånd och försäkringar
Fagers Express har givetvis alla tillstånd som behövs för att bedriva en laglig flyttfirma, vi har också försäkringar, och du har möjlighet att teckna extra försäkringar om något i ditt flyttlass är extra känsligt eller värdefullt, som datorer eller annat.

Omdömen

avatar

Lugnt och metodiskt

via Flyttfirma, Härryda

Fagers gjorde hembesök för att få en överblick och diskutera alternativ. De föreslog två flyttdagar, en från förrådet, en från villan. Det passade oss jättebra! Sen fick vi fast pris vilket andra bolag inte gett oss. Dessutom fick vi förtroende för dem och lät pianot ingå vilket vi inte hade tänkt. Flytten var lugn, trevlig och metodisk. Allt blev flyttat och placerat där vi ville ha det. Toppen!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga