Företagets logotyp

Fönsterputsning & Städ I Umeå AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Fönsterputsning och Städ i Umeå AB

  • Kungsgatan117, 90332 Umeå
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Fönsterputsning & Städ I Umeå AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Fönsterputsning & Städ I Umeå AB

Vi är ett företag som har ambitionen att erbjuda trygga, pålitliga och prisvärda städtjänster i Umeå, och har utbildning och många årserfarenhet inom fönsterputsning och städ. Vissa anställda har också tidigare jobsjukhuset, Skellefteå sjubat på bland annat stora biblioteket, Polishuset, Universitetskhus samt andra verksamheter. Vår företag har också blivit anställd av andra företag som har köpt olika tjänster av oss. Det som är unikt med oss är att jobbet inte bara är ett jobb utan det är någonting vi brinner för, och vi är måna om att göra varje kund 100 procent nöjd. För oss är det väldigt viktigt att ha bra kontakt och samarbete med våra kunder, och vi kommer att göra vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. I vår företag erbjuder vi många olika tjänster inom städ för både privat personer och företag. De olika tjänsterna vi erbjuder är: 1. Fönsterputsning 2. Flyttstädning 3. Hemstädning 4. Golvvård 5. kontorsstäd 6. byggstäd 7. Måleri Vi hoppas att ni ger oss möjligheten att träffas för ett personlig möte där vi kan berätta mer om verksamheten och vad vi har att erbjuda, samt delge intyg, bilder, och videon på olika jobb vi har gjort för olika privat personer och företag.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

Fönsterputsning & Städ I Umeå AB har inte fått något omdöme ännu.