DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Fönsterputsning & Städ I Umeå AB

Om Fönsterputsning & Städ I Umeå AB

  • Fönsterputsning och Städ i Umeå AB

  • Kungsgatan117,903 32 Umeå

  • Medlem sedan 2021-07-06

Vi är ett företag som har ambitionen att erbjuda trygga, pålitliga och prisvärda städtjänster i Umeå, och har utbildning och många årserfarenhet inom fönsterputsning och städ. Vissa anställda har också tidigare jobsjukhuset, Skellefteå sjubat på bland annat stora biblioteket, Polishuset, Universitetskhus samt andra verksamheter. Vår företag har också blivit anställd av andra företag som har köpt olika tjänster av oss. Det som är unikt med oss är att jobbet inte bara är ett jobb utan det är någonting vi brinner för, och vi är måna om att göra varje kund 100 procent nöjd. För oss är det väldigt viktigt att ha bra kontakt och samarbete med våra kunder, och vi kommer att göra vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. I vår företag erbjuder vi många olika tjänster inom städ för både privat personer och företag. De olika tjänsterna vi erbjuder är: 1. Fönsterputsning 2. Flyttstädning 3. Hemstädning 4. Golvvård 5. kontorsstäd 6. byggstäd 7. Måleri Vi hoppas att ni ger oss möjligheten att träffas för ett personlig möte där vi kan berätta mer om verksamheten och vad vi har att erbjuda, samt delge intyg, bilder, och videon på olika jobb vi har gjort för olika privat personer och företag.

Certifikat & intyg

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Områden

Bjurholm
Dorotea
Lycksele
Malå
Nordmaling
Norsjö
Robertsfors
Skellefteå
Sorsele
Storuman
Umeå
Vilhelmina
Vindeln
Vännäs
Åsele

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.