Företagets logotyp

Energismartare Hus i Sverige

Omdömen (0)

E

Rikard Eriksson

  • Långgatan 31B, 56134 Huskvarna
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Energismartare Hus i Sverige ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Energismartare Hus i Sverige

Energismartare Hus är företaget som vill hjälpa dig sänka din energikostnad och samtidigt få ett sundare hus. Vi jobbar med en mix av konsult- och installationstjänster. Energismartare Hus är specialister på anpassade lösningar för befintliga hus. Vi kombinerar ingenjörskunnande med praktiskt erfarenhet och känsla för det estetiska.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

Energismartare Hus i Sverige har inte fått något omdöme ännu.