Företagets logotyp

Elteknikbolaget i Stockholm AB

Omdömen (3)

E

Andreas

 • LJUNGMYRSVÄGEN 2 BV, 18746 Täby
 • Medlem på Dorunner sedan: 2019
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Elteknikbolaget i Stockholm AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Elteknikbolaget i Stockholm AB

Elteknikbolaget är ett modernt elinstallationsföretag som levererar helhetslösningar med fokus på kvalitet, flexibilitet och lyhördhet.
Vi utför arbeten inom områdena service & underhåll, hyresgästanpassningar/ombyggnationer, belysning, styrinstallationer samt säkerhet/tele/data.

Vår kundkrets består av företag, privatpersoner, fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar och de flesta av våra kunder är återkommande kunder som anlitar oss löpande. Vi utför alltifrån mindre servicejobb/reparationer till mer omfattande ombyggnationer där vi är med från början och projekterar samt kommer med förslag på lösningar.

Referenser kan lämnas på begäran.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Auktoriserad elinstallatör (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Auktoriserad enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter för elinstallationsarbete.

Omdömen

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabba och pålitiliga

Anlitade Elteknikbolaget för att sätta in en ny elcentral och trefas i garaget, kopplat direkt till elmätaren (ingående el i fastigheten). Mycket trevlig elektriker som kom och hjälpte till. Bra kommunikation, inga bekymmer! Han hjälpte dessutom till att fixa två extra uttag på fasaden utöver det som var överenskommet sedan tidigare (mot tillägg såklart). Smidigt! Kommer garanterat att anlita igen för framtida jobb.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Dra fram 3 nya uttag, Järfälla

Har inte fått fakturan än så jag kan inte svara på prisfrågan. Annars var personen trevlig och verkade kunnig.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga