Företagets logotyp

Elteknik i Piteå AB

Omdömen (0)

E

Thomas Alm

  • Hammarvägen 51, 94336 Öjebyn
  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Elteknik i Piteå AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Elteknik i Piteå AB

Elteknik i Piteå AB


Elteknik i Piteå AB är ett dotterbolag som ingår i Företagsgruppen i Piteå AB.

Elteknik i Piteå AB utför elektriska installationer och service för företag och privatpersoner inom de flesta områden som finns på marknaden. Det gäller allt från mindre servicearbeten till större entreprenader.

Elteknik i Piteå AB utför automation av produktionslinjer inom industrin med installationer av data och styr/ reglertekniska funktioner.


Elteknik i Piteå AB är medlem i eio och arbetar efter kvalitéts- och miljösystemet 'EIO-Q'. Vi upprättar egenkontroller på alla större arbeten och även på mindre arbeten om så krävs.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

Omdömen

Elteknik i Piteå AB har inte fått något omdöme ännu.