Företagets logotyp

Elmontören AB

Omdömen (1)

E

Håkan Malm

  • Anders Reimers Väg 4, 60209 Norrköping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Elmontören AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Elmontören AB

Välkommen till Elmontören – din elektriker i Norrköping!
Hos oss finns behöriga och erfarna elektriker redo att hjälpa dig med elinstallationer av alla slag. Samtliga elektriker hos oss har behörighet att arbeta med el på ett säkert och fackmannamässigt sätt. Vi har många års erfarenhet av arbete med elservice och elreparationer, dessutom utför vi varje jobb med engagemang och noggrannhet. För din trygghet är vår elfirma medlem i branschorganisationen EIO (Elektriska Installatörsorganisationen).

Förutom elinstallationer utför våra medarbetare installationer inom belysning, larm, tele, styr och regler. Våra kunder består av privatpersoner och företag i Norrköping och Linköping.

Elautomation
Våra elektriker kan hjälpa dig med felsökning av elutrustning samt konstruering av ställverk, automatikskåp och elcentraler. Alla komponenter vi använder inom el kommer från välkända fabrikat. Våra elektriker kopplar och märker enligt IEC normerna. Önskar du anpassning efter någon annan standard så ordnar vi det också.

Elprojektering
Våra elektriker uppskattar utmaningar och kan lösa även komplicerade elproblem. Vi har kompetens att upprätta elbeskrivningar och elritningar för elektriska och teletekniska installationer inför tex nyproduktion och renoveringar. Vi utför elprojektering med hänsyn till våra kunders önskemål inom såväl kostnader som kvalitet och miljö.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

Läs mer

SSG Entre är en utbildning för entreprenörer inom processindustrin, med fokus på gemensamma och relevanta kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö. Målet med SSG Entre är att säkerställa att entreprenörer har god och i industrin väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö. Man vill också medvetandegöra vilka regler, rutiner och värderingar som gäller, i syfte att minska antalet olyckor.

Omdömen

avatar

Jättenöjd

via Elektriker, Linköping

Proffsigt och bra utfört.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga