Företagets logotyp

El Garda Consulting AB

Omdömen (0)

E

Samira El Garda

  • Tunv 20, 17068 Solna
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

El Garda Consulting AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om El Garda Consulting AB

Välkommen till El Garda Consulting i Solna som drivs av mig – Samira El Garda. Jag är redovisningsekonom sedan 13 år tillbaka och har i många år arbetat på både stora och små företag, privat och offentligt.

Redovisningsbyrån El Garda Consulting finns för dig som behöver hjälp med bokföringen, redovisningen, lönerna eller deklarationerna. Vi erbjuder komplett redovisningsservice för dig och din verksamhet och anpassar våra tjänster efter dina behov.

Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt möte
När du anlitar oss för redovisning i Solna kan du vara säker på att tjänsterna utförs noggrant och enligt dina önskemål. Vi inleder alltid med ett första möte där vi går igenom dina önskemål och presenterar hur vi skulle kunna hjälpa dig. I samband med mötet ger vi dig också en prisbild på vad det skulle kosta att anlita oss för redovisning eller bokföring, beroende på vad du behöver hjälp med.

Vi är noga med att följa bokföringslagen och har lång erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring, leverantörsreskontra, kundfakturering och arbetsgivardeklarationer. Till byrån kan du också vända dig om du behöver spetskompetens inför upprättandet av ditt företags bokslut eller årsredovisning.

Skräddarsy dina tjänster med vår redovisningsbyrå i Solna
För oss är det viktigt att kunna hålla en nära dialog med dig som kund och hos oss blir du aldrig en i mängden. Vårt arbetssätt är flexibelt och vi anpassar oss gärna efter dina önskemål. Vi är en komplett redovisningsbyrå i Solna som erbjuder allt från redovisning till bokföring som momsdeklarationer, lönehantering och sociala avgifter m.m.

Få en flexibel och teknisk lösning för bokföringen
Vi håller oss uppdaterade inom branschen och vill alltid erbjuda det senaste inom teknologin som underlättar arbetet. Därför använder vi oss i dagsläget av kvalitativa bokföringsprogram som Fortnox, Visma, ToppElit och iScala. Som erfaren redovisningsbyrå i Solna har vi också möjlighet att arbeta med ditt företags befintliga program som vi använder för bokföring.

Välkommen att ta kontakt med oss när du söker en pålitlig, trygg och kostnadseffektiv ekonomisk samarbetspartner i Solna!

Omdömen

El Garda Consulting AB har inte fått något omdöme ännu.