E

Ekströms Fastighetsstäd i Norrköping AB

Omdömen (0)

E

  • Medlem på Dorunner sedan: 2009
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ekströms Fastighetsstäd i Norrköping AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ekströms Fastighetsstäd i Norrköping AB

Kontorsstädning:
Vi utför kontorsstädning på dagtid där ni har möjlighet att göra enkla justeringar i direkt kontakt med personalen. Varje objekt är unikt vad gäller behov, och önskemål.

Trappstädning:
Vårt största område är trappstädning. Idag har vi ca 300 trapphus och de ökar ständigt successivt. Vi har antagit utmaningar och svårgripbara objekt vad gäller miljövården och faktiskt lyckats upprätthålla en, enligt kunden, fullt acceptabel miljö där flertalet andra entreprenörer har misslyckats och därmed avvisats.

I så många fall som möjligt försöker vi använda oss av våra moppdukar, eftersom de bidrar också till fördel för golven. Om man jämför dessa moppdukar med en vanlig sopborste absorberar dukarna dammet istället för att dammet yr omkring i trapphuset och lägger sig någon annanstans. Vi har både engångs- och textilmoppdukar.

Affärsstädning:
Affärer städar ni normalt på morgonen innan öppettiderna, men om vi inte utgör hinder för er verksamhet kan vi städa dagtid, om ni så önskar.

Omdömen

Ekströms Fastighetsstäd i Norrköping AB har inte fått något omdöme ännu.