Ekonomikonsulterna Roslagen AB

Om Ekonomikonsulterna Roslagen AB

  • Camilla Hjärtfalk Ahlstedt

  • Tumstocksvägen 1,187 66 Täby

  • Medlem sedan 2016-09-19

Ekonomikonsulterna startades 2000. Vi är idag 8 st medarbetare som sitter i trevliga lokaler centralt beläget i Arninge, Täby, ​ För oss är det viktigt att kunden är nöjd och att vi skräddarsyr olika lösningar utifrån kundens behov.

Vi arbetar själva i BL Administration och Hogia Bokslutsprogram. Men vi har även klienter där vi arbetar i deras system ex Speedledger, Winbas samt Visma. Vi har även lång erfarenhet av andra bokföringsprogram. ​ Vi arbetar mest ifrån vårt kontor, men åker även ut till klienter om behovet finns.

Vårt kontor är alltid bemannat måndag – torsdag 8-17 samt fredag 8-16 med lunchstängt 12-13. Hos oss får du alltid ett positivt och personligt bemötande. Vi bryr oss om, följer upp, ger dig råd och diskuterar lösningar. ​ Många utav våra klienter har varit kunder sedan vi startades och det ser vi som ett gott betyg!

KONTAKTA OSS: ​
Ekonomikonsulterna Tumstocksvägen 1, 187 66 Täby Tel. 08-558 092 21 Fax. 08-446 74 74 E-post. camilla@ekonomikonsulterna.com ​

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Konsultansvarsförsäkring logotyp

Konsultansvarsförsäkring

Konsultansvarsförsäkring logotyp

Konsultansvarsförsäkring

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

Områden

Danderyd
Järfälla
Lidingö
Norrtälje
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Österåker

Se fler områden

Dölj områden

x

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.