Företagets logotyp

Ekonomikonsulterna Roslagen AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Camilla Hjärtfalk Ahlstedt

  • Tumstocksvägen 1, 18766 Täby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ekonomikonsulterna Roslagen AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ekonomikonsulterna Roslagen AB

Ekonomikonsulterna startades 2000. Vi är idag 8 st medarbetare som sitter i trevliga lokaler centralt beläget i Arninge, Täby, ​ För oss är det viktigt att kunden är nöjd och att vi skräddarsyr olika lösningar utifrån kundens behov.

Vi arbetar själva i BL Administration och Hogia Bokslutsprogram. Men vi har även klienter där vi arbetar i deras system ex Speedledger, Winbas samt Visma. Vi har även lång erfarenhet av andra bokföringsprogram. ​ Vi arbetar mest ifrån vårt kontor, men åker även ut till klienter om behovet finns.

Vårt kontor är alltid bemannat måndag – torsdag 8-17 samt fredag 8-16 med lunchstängt 12-13. Hos oss får du alltid ett positivt och personligt bemötande. Vi bryr oss om, följer upp, ger dig råd och diskuterar lösningar. ​ Många utav våra klienter har varit kunder sedan vi startades och det ser vi som ett gott betyg!

KONTAKTA OSS: ​
Ekonomikonsulterna Tumstocksvägen 1, 187 66 Täby Tel. 08-558 092 21 Fax. 08-446 74 74 E-post. camilla@ekonomikonsulterna.com ​

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

Omdömen

avatar

Supernöjd

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga