Företagets logotyp

Din Juridik juristbyrå

Omdömen (0)

Kontaktperson

Marcus Palmberg

  • Götgatan 48, 11826 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Din Juridik juristbyrå ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Din Juridik juristbyrå

Din Juridik är den moderna juristbyrån och det självklara valet för dig som befinner dig i tvist och behöver ett juridiskt ombud inom fastighetsrätt, entreprenadrätt, köprättsliga tvister och allmän civilrätt. Vi hjälper dig även inom familjerättsliga spörsmål. Låga timarvoden eller fasta priser där det är tillämpligt.

Vi är samarbetspartners med många små och medelstora företag som bland annat kan använda sig av Din Juridik Inkasso och vi innehar gedigen kompetens inom affärsrätt.

Juristbyrån Din Juridik har kontor på Medborgarplatsen, Södermalm, Stockholm.

Välkommen att kontakta oss!

Referenser

Arvstvist

Din Juridik företräder en klient i en arvstvist som uppgår till mångmiljonbelopp. Arvstvister kan ofta bli infekterade men eftersom vi tar över som ombud slipper kunden direkta kontakter med motparten.

Ombud för fastighetsbolag

Vi hjälpte företrädaren för ett bolag som var stämt i tingsrätten och stod utan ombud. Bolaget riskerade att drabbas av tredskodom, men Din Juridik Juristbyrå arbetade outröttligt under sena kvällar och utformade en grund för bolagets bestridande samt en professionell svarslinlaga. Bolaget meddelades därför inte tredskodom.

Omdömen

Din Juridik juristbyrå har inte fått något omdöme ännu.