Företagets logotyp

DiLu byggtjänst AB

Omdömen (2)

Kontaktperson

Dick Lund

  • Skoghemsvägen 1, 66298 Tösse
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

DiLu byggtjänst AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om DiLu byggtjänst AB

Vi är ett företag startat 2008, som jobbar mot privata marknad såväl som den kommersiella. Vi utför alla projekt inom bygg som en typ av totalentreprenad, där våra kunder ska tryggt kunna lämna sina projekt i våra händer, och kan lita på att vi använder kunniga och certifierade samarbetspartners. Vi arbetar över landskapsgränserna, så vi har kunder över hela Värmland och Västra Götalandsregionen. Jag ingår även i ledningsgruppen för Arctic Windows AB, som säljer och levererar helhetslösningar inom fönster, skjutpartier, dörrar e.t.c, i olika material så som trä, PVC, och trä med alu utsida.
Vi har en möjlighet att ta ett stabilt grepp om hela era projekt via våra olika kontakter och inköpskanaler.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Fönsterbyte Hammarö

Nya Pvc fönster inkl helglasad dörr. Komplett montage insida och utsida.

 

Tillbyggnad entre inkl altan med pergola

Liten entre, med fasad av västkusttyp. nybyggd stor altan i vinkel med pergola. Nya H-vindue trafönster i samma stil som övriga huset. Fönstren kommer från Arctic Windows AB

 

renovering kök & hall Åmål

Rivning av kök och hallgolv, + hela köksinredning. Nytt Ikea kök med köksö. Nytt Nivellgolv, ventilerat via golvlist. Byggnation av ventilationstrumma med spotar.

 

Altan inkl mindre farstukvist på gäststuga

Stor altan på en mycket sluttande tomt, precis vid Vänerns strand i Tössebäckens småbåtshamn. Vacker utsikt från denna altan, där det krävdes lite funderingar för att få design att s'bli en del av bärighet i sidled och ovanifrån. Altanen bildar en pergola över stensättningen på entren. Dolda ljuspunkter under altanen ger ett vacker sken på sommarkvällar

 

Takbyte inkl byggnation av 2 takfronter

nedrivning av gammal "sticketak". Höjning av befintliga takstolar. Nytt råspont tak, ny underlags papp med täckande shingelpapp som kronan på verket. För att frigöra mer utrymme på vån 2, så byggdes 2 st stora takfronter, ,som vi sedan öppnade upp taket i, Det blev ett stor samlingsrum för familjen med fina ljusinsläpp

 

Vinterrum nybyggnation

Tillbyggnad av vinter rum fullisolerat. PVC skjupartier u-värde 0,89. Rummet värms upp av en luftvärme pump och braskamin.

 

Omdömen

avatar

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Toppen!

via Bygga altan, Karlstad

Svar från DiLu byggtjänst AB

Vi tackar för det fina omdömet. Alltid roligt med nöjda kunder

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga