DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Dar Mar Bygg

Om Dar Mar Bygg

  • Dario Marijanovic

  • Stationsvägen 18,611 74 TYSTBERGA

  • Medlem sedan 2021-12-02

Dar Mar Bygg är ett företag baserat i Södermanlands Iän, men vi tar emot projekter i Stockholmsområdet också.  Vi utför det mesta inom bygg & renovering. Vi gillar att säga att vi gör allt från grunden upp till taket. Vi hjälper både företag och privatpersoner med både små och stora projekt. Dar Mar Bygg samarbetar med lokala företag med målet att skapa ett bredare utbud av tjänster inom planering och genomförande av byggprojekt.  Åren bakom oss har gett oss en högt utvecklad skicklighet att planera och organisera arbete. Erfarenheten har lärt oss att alltid fokusera på kvalitet och kundens önskemål, så detta är vår främsta riktlinje. Som kund hos oss får du alltid kostnadsfri konsultation om projektet.  Visa oss ditt förtroende och i gengäld får du ett byggjobb av högsta kvalitet och rimlig pris.

Tänk på framtiden, välj Dar Mar Bygg!

Referensprojekt

bild 1 på utfört arbete
bild 2 på utfört arbete
bild 3 på utfört arbete
bild 4 på utfört arbete

+4

bild 5 på utfört arbete

SKÖNHETSSALONG (BADRUM BASTU TOALETT)

-rivning -konstruktion -isolering -OSB och våtrumsgips på väggarna -flytspackel på golvet -VVS och EL arbete (i sammarbeta med våra kollegor) -tätskikt -kakel och klinker sättning -tapesering i toaletten -tak målning -fog och silicone sättnig -montering möbler

8

SKÖNHETSSALONG (BADRUM BASTU TOALETT)

-rivning -konstruktion -isolering -OSB och våtrumsgips på väggarna -flytspackel på golvet -VVS och EL arbete (i sammarbeta med våra kollegor) -tätskikt -kakel och klinker sättning -tapesering i toaletten -tak målning -fog och silicone sättnig -montering möbler

Bild 1 av referensprojekt SKÖNHETSSALONG (BADRUM BASTU TOALETT)
Bild 2 av referensprojekt SKÖNHETSSALONG (BADRUM BASTU TOALETT)
Bild 3 av referensprojekt SKÖNHETSSALONG (BADRUM BASTU TOALETT)
Bild 4 av referensprojekt SKÖNHETSSALONG (BADRUM BASTU TOALETT)
Bild 5 av referensprojekt SKÖNHETSSALONG (BADRUM BASTU TOALETT)
Bild 6 av referensprojekt SKÖNHETSSALONG (BADRUM BASTU TOALETT)
Bild 7 av referensprojekt SKÖNHETSSALONG (BADRUM BASTU TOALETT)
Bild 8 av referensprojekt SKÖNHETSSALONG (BADRUM BASTU TOALETT)

Certifikat & intyg

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Områden

Eskilstuna
Flen
Gnesta
Katrineholm
Nyköping
Oxelösund
Strängnäs
Trosa
Vingåker

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.