Företagets logotyp

D-Team Bygg AB

Omdömen (0)

D

Jesper Säfström

  • Norravägen11A, 81431 SKUTSKÄR
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

D-Team Bygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om D-Team Bygg AB

Företaget drivs av två vänner, Jesper och Ronnie, som båda har gedigen hantverkarbakgrund. De har varit i branschen i många år och fokuserar alltid på att tillmötesgå kundens behov.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

AB Svensk Våtrumskontroll, GVK

Läs mer

GVK är en stiftelse som består av organisationer och företag som arbetar för att komma tillrätta med vattenskador i Svenska våtutrymmen. Via GVK ger dessa organisationer och företag tillsammans ut branschregler för tätskikt i våtrum. Det gemensamma målet är att minska vattenskadorna i våra våtutrymmen.

Omdömen

D-Team Bygg AB har inte fått något omdöme ännu.