DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt
C

CS Måleri

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-07-19

Om CS Måleri

  • Christer Svensson

  • Hertig Karlsgatan 13 A,582 21 LINKÖPING

  • Medlem sedan 2021-01-26

CS Måleri är ett bolag som erbjuder skräddarsydda måleritjänster och effektiv fönsterrenovering. Vårt mål är att förvandla ditt utrymme och skapa en fräsch och inbjudande atmosfär. Oavsett om det gäller ditt hem eller kontor, strävar vi efter att ge det en ny och stilfull touch.

Hos CS Måleri ligger fokus på kvalitet och snabb service. Vi är stolta över vårt arbete och ser till att varje projekt utförs med största noggrannhet och omsorg. Våra skickliga hantverkare har lång erfarenhet inom branschen och använder endast de bästa materialen för att säkerställa ett långvarigt och tilltalande resultat.

En av våra specialiteter är fönsterrenovering. Vi vet hur viktigt det är med väl underhållna fönster, både för utseendets skull och för att bevara värmen i ditt hem eller kontor. Våra experter tar hand om hela processen, från att skrapa och slipa till att måla och täta fönstren, så att de ser ut som nya och fungerar perfekt.

På CS Måleri är vi måna om att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vi lyssnar noga på dina önskemål och behov, och anpassar våra tjänster därefter. Vårt engagemang och vår passion för det vi gör genomsyrar varje projekt vi åtar oss. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina visioner och skapa ett utrymme du kommer att älska att vistas i.

Områden

Berg
Boxholm
Finspång
Kinda
Linköping
Mjölby
Motala
Norrköping
Valdemarsvik
Åtvidaberg
Örebro

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.