Företagets logotyp

Constructor VVS AB

Omdömen (1)

C

Bengt Bohman

  • Bogesholmsvägen 15, 24493 Kävlinge
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Constructor VVS AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Constructor VVS AB

Vvs firman Constructor AB är en mindre firma med lång och bred erfarenhet. Vi samarbetar med ett kompetent urval av leverantörer och underleverantörer och kan därför utföra allt från stora totalentreprenader till mindre arbeten. så att du som kund kan ha en och samma kontakt för Ert projekt. Företaget vänder sig till såväl privatkunder som företagskunder, kommun och landsting.

Vi arbetar alltid med kvalitet i fokus och vårt mål är nöjda och återkommande kunder.

Vi arbetar ständigt för att nå en så liten negativ miljöpåverkan som möjligt, genom miljömedvetna underleverantörer och ett medvetet miljötänk vid rivning och sortering av material.

Allmänt så innehar företaget F-skattsedel och Företagsförsäkringar samt Entreprenadförsäkringar finns genom dina försäkringar. Id06 samt branchlegitimation och säkert vatten.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

avatar
via Golvvärme (vattenburen), Genarp

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga