C

CMG Göteborg AB

Omdömen (0)

C

Christian Moen

  • Bergsslingan 109, 44336 Lerum
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

CMG Göteborg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om CMG Göteborg AB

Vi utför dagligen arbeten åt både företag och privatpersoner. Vi har lång erfarenhet inom området, allt från större schakter & vägarbeten till mindre villatomter & garageinfarter. Som företag har vi alltid kunden i fokus och vi tror att det är med nöjda kunder man växer och utvecklas som företag. Vi har ett brett kontaktnät som gör att du som kund bara behöver anlita en markentreprenör. Är kunden nöjd så är vi nöjda!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

CMG Göteborg AB har inte fått något omdöme ännu.