Företagets logotyp

CMG Bygg & Service AB

Omdömen (2)

Kontaktperson

Martin Lagström

  • DRAG 108, 39594 Rockneby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

CMG Bygg & Service AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om CMG Bygg & Service AB

Välkommen!

CMG Bygg & Service AB är en verksamhet som är guidande i dina projekt, lösningsorienterad och framförallt bygger vi alltid dina drömmar. Inget är viktigare än en nöjd kund.

Välkomnar alla förfrågningar om nyproduktion, renovering och ombyggnation. Skapar även utemiljö runt fastigheten. Exempelvis anläggning av pool, gräsmatta, stenläggning eller kanske en trädgårdsdamm.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Fogfritt golv

Läs mer

Auktorisationsnämnden för Fogfritt Golv (AFG) bildades för att ge möjlighet till seriösa entreprenörer att kvalitetssäkra sitt arbete. För att säkerställa en god arbetsmiljö vid golvläggning har AFG fastställt ett antal krav för auktorisationen där bl.a utbildning i säkerhet och materialkunskap utgör viktiga delar.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Läs mer

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

Omdömen

Verifierad av dorunner logga
avatar
via Byte av panelbrädor på villa, Kalmar

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga