Företagets logotyp

Clasons Måleri i Kalmar AB

Omdömen (1)

C

Anders Clason

  • Slöjdaregatan 2, 39353 Kalmar
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Clasons Måleri i Kalmar AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Clasons Måleri i Kalmar AB

Välkommen till Clasons Måleri AB!

För snart 30 år sedan startade Anders Clason Måleri företaget SM måleri. 1992 ändrades företagsnamnet till Clasons Måleri. Anders och Helene har arbetat tillsammans, sett hur kunderna och efterfrågan ökat. I takt med det har företaget växt, blivit fler anställda och skapat en gedigen erfarenhet av måleribranschen. 1995 ändrades bolagsformen till aktiebolag och tillhör idag en mindre skara företag i Kalmar som tilldelas trippel-A. Vilket innebär ett seriöst företag med högsta kreditvärdighet.

Vi vänder oss till stor del mot fastighetsägare, hotell, restauranger, byggföretag, försäkringsskador och inte minst privatpersoner. Företaget har idag sexton anställda inkl. en arbetsledare/rådgivare. Inom företaget har vi även en byggserviceorganisation som utför mindre och snabbare arbeten med kort inställelsetid.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

Omdömen

avatar

Utförd målning av husfasad

via Utvändig målning av villa, Kalmar

Professionellt och mycket bra utfört. Prisvärt. Stark rekommendation.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga