DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

City städ & hemtjänst Sverige AB

Om City städ & hemtjänst Sverige AB

  • Sainabou Keita

  • FÄLTSKÄRLEDEN 20,802 80 Gävle

  • Medlem sedan 2016-08-30

Välkommen till din lokala städpartner City Städ och Hemtjänst. Verksamheten drivs med egen personal i Gävle och Sundsvall med omnejd. Viktigt för oss är att arbeta och nätverka med partners som har lokal förankring. Det ger lägre kostnader och minskad administration.

Vi lyssnar på dig. Personalen utför sitt arbete med personligt engagemang och på ett serviceinriktat sätt, det vill säga utifrån dina önskemål och förutsättningar. Servicen bygger på en helhet där kundkontakt, analys, anpassning, utförande samt uppföljning utgör viktiga delar. Att hålla en ständig och god dialog med kunden är grunden i vårt arbete. Regelbundna kundträffar där du får ta del av vårt nätverk ger dig möjlighet till mer affärer.

Små och stora uppdrag. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi anpassar oss efter Era önskemål där kvalitet, omtanke och engagemang är ledordet.

Kompetensutveckling ger kvalitet. En kunnig och engagerad personal är flaggskeppet i företagets verksamhet. Nyanställda genomgår först en introduktion med efterföljande och regelbunden fortbildning för att utveckla spetskompetens i sina arbetsuppgifter. Målsättningen är att alla ska känna trygghet i sin arbetssituation.

Områden

Gävle
Sandviken

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.