Företagets logotyp

Miljöisolerarna

Omdömen (1)

M

Christoffer Fröbom

  • Medlem på Dorunner sedan: 2013
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Miljöisolerarna ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Miljöisolerarna

Det lilla isoleringsföretaget som hjälper just er till en mer energieffektiv framtid. Lösullsisolering för vind golv vägg och tak. Miljövänlig Cellulosaisolering.
Håll Värmen Inne Det Tjänar Vi Alla På!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

avatar

Jättebra!

via Fuktskador (krypgrund) i Saxdalen/Ludvika kommun

Christoffer på företaget var väldigt kunnig och lätt att samarbeta med. Han kom med olika förslag allteftersom situationen ändrades =mera fuktskador upptäcktes. Jag tror slutresultatet blev det bästa möjliga, med tanke på huset. Dock har vi inte hunnit bo där ännu för att se hur allting fungerar. Killarna arbetade snabbt, och kom på utlovad tid. Jag har inget negativt att säga alls, Kan rekommendera dem.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga