C

Centrumplåt i Örebro AB

Om Centrumplåt i Örebro AB

  • Peter Madsen

  • Idrottsvägen 29,702 32 Örebro

  • Medlem sedan 2018-11-20

Välkommen hit till Centrumplåt i Örebro AB, som är ett företag som passar dig ypperligt som är i behov av hjälp av en duktig och erfaren plåtslagare antingen i Karlskoga, Örebro eller Kumla.

Nöjda kunder
Här på Centrumplåt i Örebro AB är det som är allra viktigast, att göra våra kunder så nöjda som möjligt. Målet är att alla kunder skall bli 100 procent nöjda.

Kvalitet
Allt arbete som medarbetarna här på Centrumplåt i Örebro AB är alltid genomfört med fokus på kvalitet och noggrannhet.

En plåtslagare i Karlskoga, Örebro och Kumla
Välkommen till oss på Centrumplåt i Örebro AB. Vårt företag vänder sig till alla som på ett eller annat sätt önskar hjälp med någonting som kräver en såväl kunnig som engagerad och erfaren plåtslagare antingen i Karlskoga, Örebro eller Kumla. Alla våra medarbetare har en enorm kunnighet och de har arbetat med de flesta typer av arbeten inom branschen. Detta gör att du som kund kan känna dig fullständigt säker på att du verkligen får ett väl utfört arbete, där kvalitet och noggrannhet är det som betyder mest. När man kommer till oss på Centrumplåt i Örebro AB, så kan det vara bra att känna till, att vi alltid anpassar vårt arbete efter dig som kund och vad du har för önskemål, förutsättningar och ambitioner.

Hör av dig!
Vi på Centrumplåt i Örebro AB ser fram emot att kunna hjälpa dig som behöver hjälp av våra duktiga plåtslagare. Om det är någonting som du undrar över, så är det bara att slå oss en signal, skicka oss ett mejl eller att fylla i och skicka oss det kontaktformulär som finns högre upp på sidan.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Områden

Askersund
Degerfors
Hallsberg
Hällefors
Karlskoga
Kumla
Laxå
Lekeberg
Lindesberg
Ljusnarsberg
Nora
Örebro

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.