Företagets logotyp

C4 Utomhusservice AB

Omdömen (1)

C

Håkan Johansson

  • Gränsgatan 34 C LGH 1001, 29159 KRISTIANSTAD
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

C4 Utomhusservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om C4 Utomhusservice AB

C4 Utomhusservice Kristianstad

Vi hjälper dig med service av din utomhusmiljö.

Behöver du hjälp med det löpande underhållet och tillsyn av fastigheten? Med vår fastighetsservice kan du luta dig tillbaka och lita på att jobbet blir gjort.

Fastighetsservice

Vi håller gräset välklippt samt ser till att träd och buskar beskärs och klipps. Fastigheten hjälper vi gärna till med så att den hålls ren, fönster och fasad likaså. Bevattning och även nyplantering ingår i vår service om så önskas. Dina behov bestämmer omfattningen.

I trädgården finns ofta utemöbler som kan behöva tillsyn och underhåll. På vintern ser vi till att det är skottat och sandat så att inga olyckor händer. Med våra resurser täcker vi alla tjänster som kan komma ifråga vad gäller fastighetsservice t.ex högtryckstvätt, häck- och gräsklippning samt bortforsling av material.

Som kund hos oss har du en trygg partner i alla lägen. Vi har bred kompetens inom professionell fastighetsservice. Tillsammans tittar vi på på dina behov och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din fastighet.

Vi utför även behandling med GRÖN-FRI

Produktinfo:

• Mot påväxt av alger och lav

• För alla ytor och material utomhus

• Påväxt försvinner med tiden på väderutsatta ytor

• Hindrar ny påväxt

Användningsområden

På alla typer av ytor, bl.a. fasader, markytor, staket, trätrall, trappor, murar, tak och markiser. Grön-Fri kan användas på både målade och obehandlade material såsom trä, puts, sten, tegel, betong, eternit, plåt, takpapp, plast, textilier.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

Omdömen

avatar

Fick aldrig någon prisidikation

via Trädgårdsskötsel, Stoby

Jag efterfrågade prisindikation flera gånger men fick bara höra att ”det blir inte så dyrt” när jag fick fakturan höll jag på att trilla av stolen för jag hade räknat med 2-3 tusen men det gick på över 6000 efter rot. Hade jag vetat det hade jag gjort jobbet själv eller anlitat någon billigare. Så en jäkligt trist erfarenhet. Men men, lärt mig att det är samma vart man än befinner sig.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga