Byggrenova

Om Byggrenova

  • Bo Larsson

  • Björkedal 67,302 30 Halmstad

  • Medlem sedan 2010-01-25

Bygg-Renova grundades 1990 vilket ger oss över 25 års erfarenhet av byggbranschen. Naturligtvis har detta gett oss en ovärderlig kompetens som vi gärna delar med oss av. Vi erbjuder en rad olika tjänster och kan med all säkerhet även hjälpa till med ert projekt, oavsett omfattning. Vi värdesätter alla uppdrag vi tar os an, stora som små. Med stort kundfokus är vi alltid noga med att lyssna på kunden så att vi kan leverera just vad denna efterfrågar. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom bygg. Självklart är vi våtrumsbehöriga och kan hjälpa er med renovering av både kök och badrum. För en pålitlig byggfirma, kontakta Bygg-Renova.

Vi tar fullt ansvar – På era villkor
När ni anlitar Bygg-Renova kan ni vara säkra på att allting sker på era villkor. Det viktiga är att projektet leder fram till ett slutresultat som ni är nöjda med och förstås att det håller hög byggnadsmässig standard. Vi erbjuder alltid våra kunder fria offerter så att ni redan från början har full insyn i det projekt ni hyrt in oss för. Denna kan ni på egen hand gå igenom innan ni bestämmer er för huruvida ni vill gå vidare eller inte. Vi tar alltid fullt ansvar för de projekt vi jobbar med, från början till slut. Dessutom lämnar vi upp till 10 års garanti på utfört arbete.

Har ni några frågor? Tveka inte att kontakta oss om allt som rör bygg och renovering redan idag. Vi på Bygg-Renova ser fram emot att höra om ert drömbygge.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Områden

Båstad
Falkenberg
Halmstad
Hylte
Laholm

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.