Företagets logotyp

Byggmyndig AB

Omdömen (0)

B

Berhan Karagöz

  • Skånegatan 7, 29532 BROMÖLLA
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Byggmyndig AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Byggmyndig AB

Vi erbjuder nybyggnation och renoveringstjänster för privatpersoner i Nordöstra Skåne och Blekinge. Vi är en komplett leverantör av renovering-, ombyggnad- och tillbyggnadstjänster. Vi specialiserar oss inom inomhusbygge, så som badrum, kök, golv och väggar. Vi kan även bygga uterum, soldäck, garage mm.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

Byggmyndig AB har inte fått något omdöme ännu.