Företagets logotyp

Byggfab AB

Omdömen (1)

B

Mats Tibblin

  • Finlandsgatan 12, 16474 Kista
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Byggfab AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Byggfab AB

Vårt fokus som din affärspartner är att lyssna och vara lyhörda för dina önskemål, samt att bidra med den expertis som behövs för ett i alla delar lyckat projekt.

Vi utför uppdrag åt både stora och små fastighetsägare inom Stockholm och Uppsala Län. För oss har storleken ingen betydelse utan vi erbjuder samma höga kunskaps- och servicenivå till samtliga våra kunder. Våra medarbetare har en mångårig och gedigen erfarenhet från hundratals olika projekt.

Om oss

Byggfab AB ägs av Mats Tibblin och Annelie Nordgren, som började som medarbetare på företaget. Byggfab AB startades 2000.

Under tiden har vi haft uppdrag åt samtliga kommunala bostadsbolag i Stockholms kommun samt även åt AB Sollentunahem, IKANO Bostad, HSB Brf Jupiter och en hel del andra bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Från att nästan enbart arbeta med projekt-/byggledning vid stambyten/badrums- renoveringar till att idag arbeta med kontrollansvar, projekt-/byggledning av totalrenoveringar (som Järvalyftet), nybyggnationer av bl.a. tvättstugar och flerbostadshus, besiktningar åt bostadsbolag, bostadsrätts-föreningar, privatpersoner.

För oss är inget uppdrag för litet eller för stort.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Referenser

Omdömen

avatar

Grym hjälp

via Badrumsbesiktning, Vasastan

Anders på Byggfab var grymt trevlig och hjälpsam.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga