Företagets logotyp

Bygg & Måleri Scanko AB

Omdömen (0)

B

Fatos Lushaku

  • SKÄGGETORPS CENTRUM, 58642 Linköping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bygg & Måleri Scanko AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bygg & Måleri Scanko AB

Bygg & Måleri Scanko AB startade sin verksamhet som enskild firma 2004 men omvandlade till ett Aktiebolag 2010. Vi är ett komplett byggföretag med säte i Linköping som med flera års branscherfarenhet har den bredd och den kompetens som behövs för att klara kvalificerade uppdrag.


Vi vänder oss både till privatpersoner och företag. Med våra tjänster och har genom åren byggt upp ett bra samarbete med många kunder som återkommande anlitar oss.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Omdömen

Bygg & Måleri Scanko AB har inte fått något omdöme ännu.