Företagets logotyp

Bryngels AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Per Persson

  • KÄPPUDDSGATAN 8, 82430 Hudiksvall
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bryngels AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bryngels AB

Vi skapar livskvalitet med värme.
Som Thermia Värmepumpcenter och med Geotec-certifierad borrning har vi de bästa förutsättningarna att skapa en lönsam och miljövänlig uppvärmning.
Vi hjälper gärna till med konverteringar till vattenburet värmesystem och skapar som totalleverantör en bekymmerfri boendemiljö för er.

Har du mot förmodan problem med din befintliga värmepump, oavsett märke, hjälper våra kunniga servicetekniker er snabbt igång igen.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Läs mer

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP) är branschorganisationen som samlar tillverkare, importörer, installatörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. Svenska Kyl & Värmepumpföreningen ska initiera och genomföra aktiviteter som skapar lönsamhet i medlemsföretagen samt bidrar till att utveckla företagens marknad inom kyla, värme, energi och miljö.

Omdömen

Bryngels AB har inte fått något omdöme ännu.