Företagets logotyp

Brahe Plattsättning

Omdömen (2)

B

Peter Stenhammar

  • Sund 5, 56195 Lekeryd
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Brahe Plattsättning ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Brahe Plattsättning

Hos oss på Brahe Plattsättning kan du som privatperson och företag i Jönköping med omnejd få hjälp med bland annat badrumsrenovering, plattsättning och mureri. Hör gärna av dig till oss för att få veta mer om vad vi kan göra för just dig!

Jag heter Peter Stenhammar och driver Brahe plattsättning AB sen 2017. Brahe plattsättning utför badrumsrenovering av alla slag i Jönköping med omnejd ex. Vaggeryd, Nässjö, Borås eller Ulricehamn. Jag har varit murare/plattsättare i ca 30 år och har jobbat på både större och mindre företag genom åren. Detta har givit mig bred kompetens och jag har alla certifikat för godkända badrum. Jag har bra samarbetspartners som gör att du som kund kan få en helhetslösning och hjälp med alla delar till ett färdigt badrum. Jag utför även murningsarbeten såsom fasadputsning, husgrunder samt öppna spisar.

Här hos mig på Brahe Plattsättning AB så får du all den hjälp som du kan tänkas behöva när det kommer till att renovera ditt badrum. Med en god kompetens, duktiga samarbetspartners och med alla nödvändiga certifikat som behövs för att leverera godkända badrum så ser Brahe Plattsättning AB till så att du får ett snyggt, kvalitativt och professionellt slutresultat.

Då en badrumsrenovering kan handla om allt från rivning, el och VVS till kakelsättning och snickerier med mera, så erbjuder jag tillsammans med mina samarbetspartners en professionell helhetslösning för dig och ditt renoveringsprojekt.

Brahe Plattsättning vänder sig främst till dig i Jönköping med omnejd exempelvis då Nässjö, Vaggeryd, Ulricehamn eller Borås.

Ifall du har några frågor och funderingar kring badrumsrenovering eller andra tjänster som jag kan erbjuda dig så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Referenser

Nya golv i hall och toalett

Nya golv med golvvärme och innedörrar.

 

Badrum

 

Omdömen

avatar

Badrum

via Badrumsrenovering, Jönköping

De gjorde ett jättefint jobb och vi hade en bra kommunikation med Peter på Brahe plattsättning. Arbetet tog längre tid än planerat, men blev mycket bra! Rekommenderas varmt.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Mindre badrumsrenovering, Jönköping

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga