DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Brahe Plattsättning

Om Brahe Plattsättning

  • Peter Stenhammar

  • Sund 5,561 95 Lekeryd

  • Medlem sedan 2017-02-15

Hos oss på Brahe Plattsättning kan du som privatperson och företag i Jönköping med omnejd få hjälp med bland annat badrumsrenovering, plattsättning och mureri. Hör gärna av dig till oss för att få veta mer om vad vi kan göra för just dig!

Jag heter Peter Stenhammar och driver Brahe plattsättning AB sen 2017. Brahe plattsättning utför badrumsrenovering av alla slag i Jönköping med omnejd ex. Vaggeryd, Nässjö, Borås eller Ulricehamn. Jag har varit murare/plattsättare i ca 30 år och har jobbat på både större och mindre företag genom åren. Detta har givit mig bred kompetens och jag har alla certifikat för godkända badrum. Jag har bra samarbetspartners som gör att du som kund kan få en helhetslösning och hjälp med alla delar till ett färdigt badrum. Jag utför även murningsarbeten såsom fasadputsning, husgrunder samt öppna spisar.

Här hos mig på Brahe Plattsättning AB så får du all den hjälp som du kan tänkas behöva när det kommer till att renovera ditt badrum. Med en god kompetens, duktiga samarbetspartners och med alla nödvändiga certifikat som behövs för att leverera godkända badrum så ser Brahe Plattsättning AB till så att du får ett snyggt, kvalitativt och professionellt slutresultat.

Då en badrumsrenovering kan handla om allt från rivning, el och VVS till kakelsättning och snickerier med mera, så erbjuder jag tillsammans med mina samarbetspartners en professionell helhetslösning för dig och ditt renoveringsprojekt.

Brahe Plattsättning vänder sig främst till dig i Jönköping med omnejd exempelvis då Nässjö, Vaggeryd, Ulricehamn eller Borås.

Ifall du har några frågor och funderingar kring badrumsrenovering eller andra tjänster som jag kan erbjuda dig så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Referensprojekt

bild 1 på utfört arbete

Nya golv i hall och toalett

Nya golv med golvvärme och innedörrar.

1

Nya golv i hall och toalett

Nya golv med golvvärme och innedörrar.

Bild 1 av referensprojekt Nya golv i hall och toalett
bild 1 på utfört arbete

Badrumsrenovering

1

Badrumsrenovering

Bild 1 av referensprojekt Badrumsrenovering
bild 1 på utfört arbete

Badrum

1

Badrum

Bild 1 av referensprojekt Badrum
bild 1 på utfört arbete

Nytt badrum i Nässjö

1

Nytt badrum i Nässjö

Bild 1 av referensprojekt Nytt badrum i Nässjö

Se fler referenser

Dölj referenser

Certifikat & intyg

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Områden

Aneby
Borås
Boxholm
Eksjö
Falköping
Gislaved
Gnosjö
Habo
Jönköping
Mullsjö
Nässjö
Sävsjö
Tidaholm
Tranemo
Tranås
Ulricehamn
Vaggeryd
Vetlanda
Värnamo
Ödeshög

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.