Företagets logotyp

Bra Bygg och Fastighetsservice i Göteborg AB

Omdömen (2)

B

Rijad Ceranic

  • INDUSTRIVÄGEN 57, 43361 SÄVEDALEN
  • Medlem på Dorunner sedan: 2013
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bra Bygg och Fastighetsservice i Göteborg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bra Bygg och Fastighetsservice i Göteborg AB

Välkommen!

Vi på Bra Bygg och Fastighetsservice i Göteborg AB utför allt inom:

Ombyggnad,snickeri,måleri,golv,plattsättning,VVS,fastighetsservice, alla renoveringar.,
våtrumbehörig företag.

Vi är Aktiebolag med mycket bra ekonomi och många nöjda kunderna från stora fastighetsbolag till privata kunder.

Startade verksamhet 2009 och 2013 ändrade vi bolagsform till Aktiebolaget.

Snabb och effektiv service: Vi erbjuder alltid kunden kostnadsfri rådgivning kund/hembesök samt offert. Ett paketpris till ett humant pris, samt att ge dig som kund effektiv och snabb service. Vi satsar mycket på noggrannhet och anpassning efter kundernas behöv med garanti att jobbet bli utförd i rätt tid enligt överenskommelse och i offert angivna villkor.

Vi håller utlovade leveranstider och erbjuder kompetent personal: Vi har som målsättning att alltid ge dig som kund ett trevligt bemötande. Vi arbetar med förutsättning om att utlovade leveranstider eller tider för färdigställanden efterlevs och att kvaliteten på varan alltid är vad den utlovats.

Hos oss har kunden alltid valfrihet: –Du har som kund alltid möjlighet att endast beställa produkt eller montage eller ett helhetskoncept = vi sköter alla bitar från produkt, montage samt all logistik kring projektet.

Rot avdrag fixar vi direkt på fakturan.

Vi värnar om miljön och ger dig omfattande garantier: Vid köp av produkt eller/och installation ingår alltid omfattande garantier. Som kund kan du känna dig trygg med vetskapen om att vi i vår arbetsprocess tar hänsyn till miljön samt undviker miljöförstörande ämnen.
Använder material från kända svenska leverantörer .

Kontaktpersoner

Rijad Ceranic eller
Bo-Holmbergwww.byggfservice.se

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Fogfritt golv

Läs mer

Auktorisationsnämnden för Fogfritt Golv (AFG) bildades för att ge möjlighet till seriösa entreprenörer att kvalitetssäkra sitt arbete. För att säkerställa en god arbetsmiljö vid golvläggning har AFG fastställt ett antal krav för auktorisationen där bl.a utbildning i säkerhet och materialkunskap utgör viktiga delar.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

Omdömen

avatar

Ett bra utfört jobb - rekommenderas

via Rörmokare sökes till 3 lägenheter, Bergsjön/Kortedala

Uppdragsgivaren har angett följande om Bra Bygg och Fastighetsservice i Göteborg AB: Servicen upplevdes som felfri. Kvaliteten på levererad tjänst var felfri. Priset var mycket bra i förhållande till kvalitén.

Svar från Bra Bygg och Fastighetsservice i Göteborg AB

Tack så mycket

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabba och pålitliga

via Golv, Lunden/Härlanda

De hjälpte mig att lägga in ett laminatgolv i två rum samt hall. Väldigt snabbt och smidigt, från offert till färdigt golv tog endast två veckor, de var dessutom väldigt måna om att jag skulle vara helt nöjd innan de skickade fakturan. Kan utan tvekan rekommendera detta företag till andra.

Svar från Bra Bygg och Fastighetsservice i Göteborg AB

Tack, Marcus Vår huvud mål är att kunderna är nöjda med oss

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga