Företagets logotyp

Bostadsrep i norr

Omdömen (2)

B

Kent Mikael Lindenhall

  • Rönngatan 8, 97242 Luleå
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bostadsrep i norr ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bostadsrep i norr

Vi vill vara din samarbetspartner då du renoverar, reparerar, underhåller eller bygger i din bostad. Och då du vill göra det till schysta villkor.

Att jobbet blir professionellt utfört är självklart för oss, och det är lika självklar att du som kund alltid ska få en positiv helhets-upplevelse av vårt samarbete.

Vårt mål är att du ska uppleva oss som en kundfokuserad och kompetent samarbetspart som du med glädje vill rekommendera till dina vänner. Om det är vad du känner efter att jobbet är utfört – först då är vi nöjd. Då tycker vi att vi gjort ett schyst jobb.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Omdömen

avatar

Målning och golvläggning

via Läggning av parkettgolv, Luleå

Jag är väldigt nöjd med både resultat och bemötandet. Noggranna och lyhörda. Skulle absolut anlita detta företag i framtida renoveringar. Otroligt bra kommunikation med mig som kund.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Tapetsering & takmålning, Luleå

Företaget var ej kunnig i tjänsten jag var ute efter.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga