Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Bostadsrep i norr

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2023-05-26

Vad andra säger 4.3/5

Byggnadssnickeri & grovsnickeri, Luleå

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Inget tjafs. Utfört enligt överenskommelse. Snickaren var mycket angelägen om att jag skulle vara nöjd. Kommer troligtvis att anlita igen.

J

Jakob

2023-04-01

Verifierad användare

Montering av fönster och dörr, Luleå

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

A

Anonym

2022-06-23

Verifierad användare

Golvläggning 40 kvm, Luleå

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Golvläggning m.m.

Mycket nöjd med arbetet. Jag fick även hjälp att bygga en innervägg utöver golvläggningen. Jobbet gjordes snabbt och professionellt. Ett seriöst företag med ett trevligt bemötande som man kan lita på. Jag kan absolut tänka mig att anlita Bostadsrep i Norr igen.

S

Sherri

2022-03-10

Verifierad användare

0

Finns inga reviews

Om Bostadsrep i norr

 • Kent Mikael Lindenhall

 • Rönngatan 8,972 42 Luleå

 • Medlem sedan 2018-11-14

Vi vill vara din samarbetspartner då du renoverar, reparerar, underhåller eller bygger i din bostad. Och då du vill göra det till schysta villkor.

Att jobbet blir professionellt utfört är självklart för oss, och det är lika självklar att du som kund alltid ska få en positiv helhets-upplevelse av vårt samarbete.

Vårt mål är att du ska uppleva oss som en kundfokuserad och kompetent samarbetspart som du med glädje vill rekommendera till dina vänner. Om det är vad du känner efter att jobbet är utfört – först då är vi nöjd. Då tycker vi att vi gjort ett schyst jobb.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Områden

Boden
Kalix
Kiruna
Luleå
Piteå

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.