Företagets logotyp

Björneröd Solskydd AB

Omdömen (0)

B

Björneröd Solskydd

  • Datavägen 12 B, 43632 Askim
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Björneröd Solskydd AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Björneröd Solskydd AB

Heltäckande lösningar inom interiört och exteriört solskydd

Vi har jobbat sedan 1971 med helhetslösningar för skräddarsydda solskydd, inomhus såväl som utomhus. Vår erfarenhet och kompetens använder vi för att utveckla nya och bättre lösningar.

Alla uppdrag är lika viktiga för oss, vi försöker alltid att jobba långsiktigt med våra kunder. Vi tar hand om allt, från mätning till montering till service och reparationer på befintlig solavskärmning.

För att hitta det bästa solskyddet för dina behov samarbetar vi med ledande leverantörer som Harol, Brustor, Sandatex, Dickson och Somfy. Vi tar fram en skräddarsydd lösning som går att anpassa till de varierande krav som väder och vind ställer.

Vi arbetar aktivt med att leverera högsta kvalitet i alla led och vi återvinner allt material.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

Björneröd Solskydd AB har inte fått något omdöme ännu.