B

Björkmans Glasmästeri AB

Omdömen (0)

B

  • Medlem på Dorunner sedan: 2009
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Björkmans Glasmästeri AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Björkmans Glasmästeri AB

Välkommen till
Björkmans Glasmästeri

Björkmans Glasmästeri AB startades 1946 av Gösta Björkman i Hallstahammar. Företaget övertogs 1966 av Kjell och Britt Johansson. I dag driver deras son Per Johansson företaget tillsammans med Thomas Kolsvik m fl.

Björkmans Glasmästeri är ett modernt glasmästeri som arbetar med glas i reparationer, nybyggnation, bilar, konst- och blyglas, inredning, uterum, inramningar, glasjour och solskydd.

Företaget har västra Mälardalen som sin hemmamarknad, men tar även uppdrag och beställningar i hela Sverige.
– Glas har utvecklats enormt de senaste åren. Många ser kanske på glas som ett skört material som sitter i fönster enbart för att släppa in ljus. Men numera kan man få glas att fylla en rad nya funktioner, t ex energibesparande, säkerhet, självrengörande, solskydd och buller.

– Dessutom kan man få mycket stora glas i finurliga konstruktioner till skjutdörrar, inredningar, uterum – ja, till med i golv och tak. För man kan faktiskt bygga hus helt och hålet i glas, så starkt och funktionellt kan det vara, säger Kjell Johansson, glasmästare med mästarbrev och ovärderlig erfarenhet samt kompetens för de nya tekniskt avancerade produkterna.

Omdömen

Björkmans Glasmästeri AB har inte fått något omdöme ännu.