Företagets logotyp

Bergö åkeri AB

Omdömen (0)

B

Madani Madoun

  • BACKA BERGÖGATA 8, 42246 Hisings Backa
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bergö åkeri AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bergö åkeri AB

Varmt välkommen till Bergö Åkeri! Vi är firman som hjälper dig med transporttjänster, flyttjänster och städservice. Med många års erfarenheter inom olika arbetsområden så har vi möjligheten att kunna presentera ett utmärkt resultat till ett kostnadseffektivt pris. Vi arbetar helt efter dina önskemål och erbjuder dig skräddarsydda lösningar för att du ska känna dig helt nöjd.

Hos oss på Bergö Åkeri är vi ambitiösa arbetare som kommer med en lång erfarenhet inom de branscher som speglar vårat utbud. Vi är fem anställda som alla arbetar mot samma mål, att med kvalitet och god service leverera tjänster till våra kunder. Med över tio års erfarenhet har vi vad som krävs för att göra ett väl utfört arbete. Vår vision är att det är till oss du kommer vända dig när du behöver hjälp.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda så kan du även besöka vår hemsida. Du är varmt välkommen att kontakta oss. Har du några frågor eller funderingar så finns givetvis möjligheten att också nå oss på telefon, vi är endast ett samtal bort.

Omdömen

Bergö åkeri AB har inte fått något omdöme ännu.