DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

ARKIGROUP AB

Om ARKIGROUP AB

  • Lina Bregsbo

  • Kolfallsgatan 17,582 73 Linköping

  • Medlem sedan 2019-05-23

Om
ARKIGROUP är flera sammankopplade företag som erbjuder tjänster med olika inriktningar men med fokus på att leverera en heltäckande service. Vårt utgångsläge ligger i kundens ursprungsidé och vi arbetar från den till slutgiltig besiktning.

Vi motiveras av en övertygelse om att alla människor ska ha tillgång till utmärkt prisvärd design i sina hem, på sina arbetsplatser, i skolor, på fritidsområden och kulturområden. Vi arbetar för miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.

ARKIGROUP fokuserar på kvalitet från första utkastet. Vi jobbar med personal som är utbildade och erfarna samt ger er den trygghet som krävs i projekt och i affärer med oss. Vi ger våra kunder bekvämlighet och komfort när ni samarbetar och handlar av oss. Vårt huvudkontor ligger i Linköping. ARKIGROUP finns här för att skapa kundens dröm.

Certifikat & intyg

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Områden

Boxholm
Finspång
Kinda
Linköping
Mjölby
Motala
Norrköping
Söderköping
Vadstena
Valdemarsvik
Ydre
Åtvidaberg
Ödeshög

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.