Företagets logotyp

Ariel Ekonomi AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Felicia Zälle

  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ariel Ekonomi AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ariel Ekonomi AB

Vi är en personlig och digital redovisningsbyrå.
Vi har valt att jobba digitalt – för din skull som kund, för vår skull och för miljöns skull!
Och vi har valt att ha kvar den personliga kontakten med dig som kund så att du alltid kan ringa oss och få svar på dina frågor.

Vi använder oss av fasta månadspriser och i våra paket ingår löpande bokföring, deklarationer, bokslut och rådgivning samt 1 lön (löner utöver denna debiteras 150kr per månad).
Allt för att du som kund ska känna dig säker på att du får en heltäckande tjänst och vet vad det kommer att kosta.

Våra fasta priser baserar sig på vilken omsättning ditt företag har.

Eftersom att vi jobbar digitalt finns våra kunder utspridda överallt i Sverige – vårt samarbete fungerar likadant oavsett geografisk plats.

Så funkar det:

1. Du lämnar in dina underlag som vi behöver enkelt via en app.
Snabbt och enkelt med mobilen och det gör att inga kvitton försvinner eller förstörs.

2. Vi säkerställer att underlagen håller bra kvalitet och skulle det vara så att underlag saknas eller vi har några frågor kan vi enkelt kommunicera direkt i appen genom en chattfunktion.

3. Vi bokför månadens händelser.

4. Du får återrapportering direkt i appen i form resultat- och balansrapport, tydliga grafer och ekonomisk översikt.

Du slipper åka in till vårt kontor med kvitton eller andra underlag – tidseffektivt och bra för miljön.
Våra kunder upplever att de har bättre koll på företagets ekonomi och kvitton genom det digitala arbetssättet.

Kontakta oss för att höra mer om hur du kan effektivisera din redovisning och sänka både tidsåtgång och kostnad.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Referenser

Jeanette

Toppen redovisningsbyrå! De har bra priser och samarbetet fungerar toppen. Jag tycker att de ger bra stöd och hjälp när man behöver det och var först förvånad att det ingick i priset med så bra rådgivning. Det brukar kosta extra så det är ett stort plus! Kan varmt rekommendera!

James Webbdesign

Har fungerat bra från start och det är bra med fasta priserna för det blir aldrig några överraskningsfakturor eller oro kring det. Allt flyter på och när vi behöver hjälp är det enkelt att ta upp luren och ringa. Tydliga med vad som ingår i priset och vad man ska sköta själv. Bra med ekonomiöversikten, jag känner att jag har mer koll nu på företagets ekonomi än innan jag anlitade Ariel Ekonomi. Tack för ett bra jobb!

Markus

Jag blev rekommenderad av en kompis att kontakta Ariel Ekonomi när jag behövde en redovisningsbyrå. Jag är väldigt nöjd, bra service, kunniga med bra rådgivning och bra pris. De levererar det de lovar. Enkelt också att jobba digitalt. Kommer rekommendera vidare er till andra som behöver redovisningshjälp.

Lennart IT konsult

Enkelt och tydligt med appen. För oss funkar det bra med kombinationen av personlig kontakt men enkelhet med att jobbet sköts digitalt. Kan alltid ringa och fråga och får alltid bra svar och bra hjälp. Väldigt hjälpsamma och service-minded.

Omdömen

Ariel Ekonomi AB har inte fått något omdöme ännu.