Anderssons Städ & Fönsterputs AB

Om Anderssons Städ & Fönsterputs AB

  • Henrik Andersson

  • Bondegatan 1,794 62 Falun

  • Medlem sedan 2012-04-02

Anderssons är det äldsta städföretaget i Dalarna. Vi har 40 års erfarenhet av att förbättra arbetsmiljöer på exempelvis kontor, i butiker och på byggarbetsplatser. Sedan några år tillbaka har vi även blivit stora inom hushållsnära tjänster i mellersta Dalarna.
bil_personal

Vår uppgift är att få alla att trivas – inte bara idag, utan även imorgon. Vi strävar efter långsiktighet där vi och våra kunder känner varandra väl och kan känna trygghet i att beställd städkvalitet levereras som planerat, år ut och år in. Våra många långa kundrelationer och väldigt låga personalomsättning är bevis för att vår strävan bär frukt.

Rent inne – rent ute
Vi utmanar ständigt våra gamla väl beprövade lärdomar med fräscha idéer och ny entusiasm från en generation till nästa. Det är viktigt för oss att även ta ansvar för utemiljön och för våra anställdas arbetsmiljö. Därför gjorde vi 2011 till miljöåret för Anderssons.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Områden

Borlänge
Falun
Gagnef
Hedemora
Leksand
Malung-Sälen
Rättvik
Smedjebacken
Säter
Älvdalen

Se fler områden

Dölj områden

x

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.