Företagets logotyp

Anderssons Städ & Fönsterputs AB

Omdömen (0)

A

Henrik Andersson

  • Bondegatan 1, 79462 Falun
  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Anderssons Städ & Fönsterputs AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Anderssons Städ & Fönsterputs AB

Anderssons är det äldsta städföretaget i Dalarna. Vi har 40 års erfarenhet av att förbättra arbetsmiljöer på exempelvis kontor, i butiker och på byggarbetsplatser. Sedan några år tillbaka har vi även blivit stora inom hushållsnära tjänster i mellersta Dalarna.
bil_personal

Vår uppgift är att få alla att trivas – inte bara idag, utan även imorgon. Vi strävar efter långsiktighet där vi och våra kunder känner varandra väl och kan känna trygghet i att beställd städkvalitet levereras som planerat, år ut och år in. Våra många långa kundrelationer och väldigt låga personalomsättning är bevis för att vår strävan bär frukt.

Rent inne – rent ute
Vi utmanar ständigt våra gamla väl beprövade lärdomar med fräscha idéer och ny entusiasm från en generation till nästa. Det är viktigt för oss att även ta ansvar för utemiljön och för våra anställdas arbetsmiljö. Därför gjorde vi 2011 till miljöåret för Anderssons.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

Anderssons Städ & Fönsterputs AB har inte fått något omdöme ännu.