Företagets logotyp

Anderssons Entreprenad I Halmstad AB

Omdömen (1)

A

Cecilia Andersson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Anderssons Entreprenad I Halmstad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Anderssons Entreprenad I Halmstad AB

Välkommen till oss på Anderssons Bygg & Entreprenad AB, familjeföretaget med kunden i fokus. Vi anstränger oss för att omvandla din ide till verklighet. Vi erbjuder en totalentreprenad då vi har ett brett kontaktnät med många samarbetspartners. Du som kund behöver bara ha kontakt med oss och vi sköter om samordning mm. Våra snickare har bred kompetens med många års erfarenhet. Hos oss kan du få hjälp med nybyggnation- renovering- om & tillbyggnad- plattsättning.

"Inget jobb för litet, inget jobb för stort"
Välkomna!
med vänliga hälsningar Anderssons Bygg & Entreprenad AB

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

Referenser

renovering kök

Nytt golv, kakel,vitvaror,köksskåp bänkskivor

 

nytt kök

Nya vitvaror, bänkskivor, nytt kakel och golv, nya köksskåp

 

tak och panelbyte

Nya takstolar, tilläggsisolering, bytt panel och lagt nytt plåttak

 

renovering hall

Tagit bort spalje på trappan och målat om. Bytt plastgolv mot klinker, tagit bort dörr mot angränsande kök och ersatt med skjutdörrsgarderob, tapetserat

 

ändrat planlösning, nytt kök

Ändrat planlösning, flyttat väggar, öppnat upp mellan kök och vardagsrum, ersatt plastmatta med mörk ekparkett, nya vitvaror, byggt köksö, kaklat och nya köksskåp

 

panel och fönsterbyte samt altanbygge

Bytt panel och satt in 3 glas fönster samt byggt altan som följer huset i vinkel med plats för stort umgänge

 

veluxfönster

satt in velux takfönster och öppnat upp för mer ljusinsläpp

 

Omdömen

avatar

Jättenöjd! Riktiga proffs , lämnat fint efter sig städat kanon!

via Montera 2 st. takfönster, Träslövsläge

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga