Anders Jakobsson Rör AB

F-skatt

Omdöme (79)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2022-05-24

Vad andra säger 4.8/5

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

A

Anonym

2020-11-24

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Kommer aldrig anlita nån annan :)

A

Aleks

2020-11-09

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Pålitlig och seriös installatör

Vi anlitade Rörande Rör i samband med utbyte av vår gamla (Nibe F370) frånluftsvärmepump. I samband med detta gick vi ut till 5 installatörer med en detaljerad förfrågan om installation av en Nibe F730 frånluftsvärmepump. Vid genomgång av de tre offerter som kom in var Rörande Rör föredömlig i sin offertbeskrivning. Priset för pump och installation var mycket konkurrenskraftigt och offerten kom snabbt efter att jag noga beskrivit uppdraget och sänt in en hel del foton efter direktiv av företaget. I priset ingick rengöring av frånluftskanaler och intrimning av frånluftsflöden. De kom strax efter 09.30 enligt ök. och var klara med att arbete strax efter 15.30. Då hade de dessutom hunnit med att lämna en instruktion och genomgång av den nya pannan. De städade snyggt och arbetade mkt. metodiskt. Jag kan varmt rekommendera dem. Upphandlingen där en del samtal skedde med andra installatörer var intressant och gav en ganska dyster bild av VVS branschen och dess företrädare. Rörande Rör stack ut mkt. positivt. De kommer högst sannolikt att få räkna på två av minna grannars nyinstallationer av frånluftsvärmepumpar inom några månader. Det är på detta sätt ett företag blir ett "självspelande piano". De kan leva bra på deras goda rykte och lämna nöjda kunder efter sig.

M

Mats

2020-10-12

0

Finns inga reviews

Om Anders Jakobsson Rör AB

 • Anders Jakobsson

 • Vretvägen 13, 1 tr.,142 34 Skogås

 • Medlem sedan 2013-02-26

De senaste 15 åren har jag arbetat i vvs-branschen. Under den tiden har jag i första hand arbetat direkt mot villa och andra egnahemsägare. Detta har gett mig stor erfarenhet i de flesta av de problem som kan dyka upp i villor, radhus, bostadsrättslägenheter mm. Pannor av alla typer, och då speciellt frånluftsvärmepumpar ligger mig extra varmt om hjärtat. Min filosofi som egen företagare är att alltid ge mina kunder en högkvallitativ service till ett konkurenskraftigt pris. Anders Jakobsson./Ansvarig

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

x

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.