Företagets logotyp

Amiva AB

Omdömen (2)

Kontaktperson

Monika Szczurek

  • Sprängstensgatan 2, 60379 Norrköping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Amiva AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Amiva AB

Välkomna till Amiva AB!

Det är skönt att slippa tänka på städningen och istället kunna lägga ner tid på roligare saker!

Amiva är ett lokalt företag med personlig service, som erbjuder alla städtjänster i Norrköpings kommun och Linköpings kommun. Vi jobbar med hemstädning från 2010. Vi har 8 års erfarenhet och många nöjda kunder – referenser och ansvarsförsäkring finns. Amiva AB innehar kollektivavtal med Kommunal.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Almega

Läs mer

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Kundomdöme

 

Omdömen

avatar
via Återkommande hemstädning, Norrköping

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Återkommande hemstädning 69m2, Åby

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga