A

Ambitex Byggservice AB

Omdömen (5)

A

a

 • västrafridhemsgatan 12, 25229 HELSINGBORG
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Ambitex Byggservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ambitex Byggservice AB

Ambitex är ett måleri och bygg företag med stor bredd. Vi åtar oss det mesta i branschen förekommande och vi tar gärna hand om ert projekt. Billigt och hållbart är två viktiga ledord för oss. Vi arbetar alltid med stor noggrannhet och lotsar våra kunder genom hela byggprocessen.

Vi har ett bra samarbete med ett flertal företag inom olika områden, som vi sköter samordningen med för att kunden ska känna sig trygg och säkert att jobbet blir rätt utfört.

Vårt bygg och måleri företag arbetar både mot privatpersoner & företag och är verksamma i radien hela skåne med omnejd, vi sysslar inte med dolda avgifter. För oss är det en självklarhet att vi ska vara transparenta mot kunden för att vinna tillit och framtida samarbete. Vi har ambitionen att vara ett företag som prioriterar hållbar utveckling och ett gott miljökunnande.

Att skapa tillit för vår kund för framtiden innebär för oss att vi kan expandera idag och i framtiden, dagens krav på god etik och ett genomtänkt miljöarbete. Styrkan i Ambitex varumärke kommer att värderas i framtiden efter vår förmåga att bygga för kunden.. Alla våra projekt ska utföras på ett sätt som minimerar miljöpåverkan. Vi utmanar hela tiden oss själva för att hitta gröna och hållbara lösningar.

Vi tror på enkelhet.


Välkommen Till Ambitex Byggservice.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Yrkestrafiktillstånd

Läs mer

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

Referenser

Målning 65 kvadrat Helsingborg

Invändig målning

 

Bredspackel Malmö

Bredspackling Lägenhet

 

Tak Målning Malmö

Inomhus Takmålning På lägenhet

 

Målning Helsingborg

42 kvadrat inomhus målning

 

Lund

Inomhus målning 120 kvadrat.

 

Häljarp Garage och Hus tak

Utvändig målning

 

Ludvigsborg Takmålning

Utomhus målning tak

 

Omdömen

avatar

Toppenbra!

via Målning inomhus, Helsingborg

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Målning inomhus, Staffanstorp

Snabba och pålitliga med bra kvalitet och pris. Rekommenderas! Christel

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabba och pålitliga

Vi anlitade Ambitex AB för ett målnings arbete. Ambitex skickade en offert och kom till vår lägenhet samma dag. Vi fick mycket information och bra råd, de kunde dessutom utföra arbetet på en lördag vilket passade oss perfekt. Resultatet blev perfekt och vi är väldigt nöjda med arbetet. Företaget rekommenderas starkt.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabba och pålitliga

Vi valde Ambitex för att jag behövde bli klar med målningen innan jag skulle till Kanada. Jag fick offert samma dag som annonsen gjordes. Efter ett samtal med Alex så kunde de dessutom börja samma dag och fortsätta på helgen. Andra firmor som kontaktade mig var tvungen att komma hem till mig för att besikta trots jag hade gjort klart och tydligt på annonsen att det behövdes inget förarbeten då jag hade gjort förarbetet själv och de skulle bara göra målningen. Ambitex gav oss också ett fast pris utan dolda avgifter eller milersättning, det fasta priset som stod på offerten var det också det vi fick betala, inte en krona mer. Rekommenderas. Johan

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Tydliga och pålitliga

Hyrde in Ambitex till att måla min lägenhet på 70 kvadrat. De var mycket tydliga och jag fick ett fast pris på faktura och det var också det priset jag fick betala i slutändan och inte en krona mer. Inga dold avgifter eller diverse. Jag fick mycket tips och råd på vägen också. Jättenöjd är jag. Rekommenderas /Imad

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga