Företagets logotyp

Allbas Renovering AB

Omdömen (3)

Kontaktperson

Roberto Molinari

 • Hindergatan 14, 28343 Osby
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Allbas Renovering AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Allbas Renovering AB

Allbas Renovering AB i Osby är en måleri och renovering firma som kan hjälpa er med spackling, slipning, målning och tapetsering och mm. hus, lägenheter och andra fastigheter i Skåne och i angränsande län. Du kan kontakta oss för mer information eller ett kostnadsförslag.´

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Läs mer

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

 

Omdömen

avatar

Inomhus målning och snickari

via Målning inomhus, Hässleholm

Tack, väldig nöjd med arbetet och proffsigt gjort.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Mycket nöjd

Snabbt svar vid förfrågan och därefter besök med offertgivning. Jobbet påbörjades snabbt och gjordes bra på utsatt tid. Kan varmt rekommenderas

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Pålitlig, punktlig, nogrann, prisvärt, rekommenderas.

via Målning utomhus, Kristianstad

Fick förtroende för Roberto direkt när han kom hit med sitt offertförslag, eftersom jag gjort samma arbete själv för ett antal år sen så visste jag på ett ungefär hur många timmar det skulle ta. Roberto fick jobbet och det behöver vi ej ångra. Pålitlig = höll vad han lovat. Punktlig = alltid i tid. Noggrann = Som vi ville ha det. Prisvärt = o.k om man jämförde olika offerter. Rekommenderas: JA, det kan vi säga med en gång, vi kommer att kontakta Roberto om vi skall göra fler måleriarbeten. Dan och Cecilia i Tollarp.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga